Hur till stryka lakan

Hur till stryka lakan. När det gäller strykning lakan, tycker många människor inte det värt besväret. Visst, skrynkliga lakan efter någon sover på dem, men för vissa strykning är en terapeutisk verksamhet. Strykningsservice ark är mycket lik strykjärn och alla andra tvätt av liknande tyg, tricket är att ha en yta som kommer att underlätta strykning sådan en stor punkt.

Instruktioner

•Iron täcker innan de torkar. Tvätt mavens rekommenderar strykning lakan och sängkläder medan de är fortfarande lite fuktigt. Detta blir dem jämnare än vänta tills rynkor har torkat i.

•Don't reservdelar ånga. Om bladen är torra när de är strukna, kan lite ånga åtgärder få rynkor väl ut. Ångstrykjärn är generellt mycket effektivare än de gamla modellerna torr värme.

•Hitta en yta som rymmer Strykningsservice täcker. Den perfekta ytan skulle vara en storskalig styrelse eller en steam-press maskin, men du kan stryka lakan på en vanlig strykbräda, förutsatt att du stryker ett angränsande avsnitt i taget och vik i avsnitt över prydligt.

•Kontrollera att det finns ingen plast eller andra låg-temp material under järn. Om du söker ut en tabell som en bred yta för strykning, akta den oavsiktliga härdsmältan. Testa ett avsnitt snabbt och sedan övervaka materialet under järnet så att det inte påverkas av värmen.

•Lagra täcker där de kommer att förbli slät och fräsch för använda.