Hur till stryka en ren fönster halsduk

Hur till stryka en ren fönster halsduk

Rena gardiner ser inte bra om de är rynkig och ovårdade. Många människor känner sig obekväm strykning aktre språnget på grund av tunna tyget. En lösning är att ånga det aktre språnget på plats med hjälp av en ångmaskin. Ångkokning är dock ofta inte praktiskt för halsduk behandlingar på toppen av höga fönster. För att skapa flytande raderna du vill när halsduken draperier över fönster behandling, använda strykning tekniken rekommenderas för mycket fina tyger.

Instruktioner

•Placera din blotta gardin scarf tvärs över strykbrädan.

•Ställ in strykjärnet till en medelhög inställning med ånga. De flesta strykjärn måste du lägga till vatten innan du använder den här inställningen och de har en mätare som visar hur mycket vatten finns. Hålla en vattenflaska spritzer händig för ljus imma.

•Släta ut ren tyget med händerna. Placera ett bomull pressning blad över ren. En pressning ark kan du stryka känsliga tyger lättare.

•Använd ånga som du stryka ren fönster halsduken. Flytta panelen uppåt och bladet trycka nedåt så att du stryka hela panelen. Häng din ren omedelbart.

Tips & varningar

  • Lägg en fuktig disktrasa till torktumlare cykla två eller tre minuter innan du tar bort ren fönstret halsdukar. Drapera dem över en stav eller tabellen tills du hänga dem för att förhindra skrynkling.