Hur till stryka en Oval duk

Hur till stryka en Oval duk

Strykning är en uppgift som många människor tycker att undvika. Skicka artiklar till kemtvätten, är hänga dem upp precis efter torkning och att hålla massor av tvätt mindre snarare än större alla tricks som bidra till att förebygga behovet av strykning. Ibland, dock är strykning oundvikliga. Om du har en oval duk som behöver strykning, inte bandet. Utnyttja din matsal eller köksbordet gör jobbet lättare och förhindra duken får mer rynkig när du stryker.

Instruktioner

•Ställ in din strykning ombord horisontellt intill slutet av matsalen eller köksbordet (flytta stolarna först). Placera ett ark på golvet framför strykbrädan på samma sida där du kommer att stå. Torka av bottenplattan av din järn om den är smutsig. Ställa in strykjärnet på rätt temperatur som lämpar sig för den duken tyg.

•Lay kanten av duken upp och ner på strykbrädan och låt resten samlas ovanpå den rent lakan på fötterna. Om du inte stryker duken från undersidan eller om tyget är delikat, avståndsmätarens pressning fungera som buffert mellan duken och järn att förhindra möjliga burns, skador och fläckar från järnet.

•Mist duken med vatten. Stryk det i riktning mot dukens korn, och tillbaka. När du är klar Strykningsservice det första avsnittet, ange din järn upprätt bredvid duken på strykbrädan.

•För strukna området av duken på bordet och järn i nästa avsnitt. Om duken börjar hänga över bordet och är på väg att kontakt med golvet, rulla upp stället vika det eller låta det droppa på golvet. När du är klar strykning, duken är redan på bordet och bara behöver lite av justering för att göra det rakt.