Hur till stopp en spis sidan luft utkast

Hur till stopp en spis sidan luft utkast

Stoppa ett luft-utkast i sidan av din spis är inte svårt om du först identifiera källan till problemet. Förslaget till luft orsakar obehag till familjemedlemmar på grund av kall luft sipprar in hemmet när spisen inte används. Detta orsakar uppvärmning enheten att arbeta hårdare och ökar din elräkning. Basprodukter hjälpa försegla utkastet, vilket ökar värmen i ditt hem utan att behöva justera termostaten och avfall energi.

Instruktioner

Gas spisar

•Look inuti öppningen på din spis med en ficklampa att identifiera exakt där förslaget till sitt ursprung. Med en tunn bit papper löst i din handen hjälper till att identifiera utkast, särskilt på en blåsig dag. Papperet wiggles nära källan till utkastet.

•Dammpåse området runt gasröret om du upptäcker en öppning. Gör detta med en dammvippa eller en mjuk rengöringsduk. Detta gör den metall tejpen för att fästa bättre.

•Kapa metal bandet i sektioner som kommer att täcka öppningarna, Använd en vass sax. Använd remsor för att täta öppningen runt röret. Detta förhindrar sidan luft utkast att ange ditt hem.

Eldstäder med sordin

•Look inne i den öppna spisen med en ficklampa för att identifiera källan till utkast. Äldre eller vanliga spisar har ofta dämpare som inte tätar ordentligt. Även ett litet utrymme mellan spjäll och eldstaden orsakar ett kyligt utkast i ditt hem.

•Blow upp en uppblåsbar spis utkast till propp delvis, med hjälp av andning röret.

•Sätt delvis uppblåst förslag till proppen mot spjället. Om spjället har en metall handtag som förhindrar utkast till Proppen sitter platt mot det, skåra förslag till proppen med en vass kniv i rätt område. Vanligtvis har förslag till proppen fyra eller fem slutna sektioner att välja på att rymma din särskild spis. Var noga med att inte springa någon uppblåsbara avsnitt.

•SLIP spjället genom öppningen metall handtag du gjort med kniven. Tryck på förslag till proppen på plats.

•Justera låsa på handtaget av förslag till proppen genom att vrida den åt höger tills handtaget vilar tryggt på golvet i eldstaden. Detta håller uppblåsbara förslag till proppen säkert på plats.

•Blow i andning röret igen tills förslaget till proppen är helt uppblåst. Tuck andning röret upp mot förslaget till proppen att hålla den utom synhåll.

Tips & varningar

  • Ta bort uppblåsbara förslag till proppen innan du tänder en eld genom att vrida ventilen på andning röret att släppa några av luften. Placera inte förslaget till proppen tillbaka till eldstaden tills området är helt cool.