Hur till statistroll en fat tegeltak

Har du ett fat tegeltak, är det viktigt att du vet hur att gå på brickor. Om det är någonsin en nödsituation eller du behov till check för skada, du kan inte bara promenera runt på kommer, eller det kommer att bli en mycket dyr promenad när du byter ut alla brickor du bryta. Eftersom plattorna är så känsliga, säkra ditt spel och lär dig den bästa tekniken för promenader.

Instruktioner

•Spread din vikt ut så mycket som möjligt. Om du säkert kan bifoga en 2 "x 4" ombord på taket, eller rumpa man upp mot en vinkel eller två (båda teknikerna beror på formen och vinkeln på ditt tak), som är din bästa insats. Gå på styrelsen sprider din vikt fat brickor styrelsen sitter på.

•Think av plattor som vågor, med höga och låga punkter. Placera din fot med varje steg, så det är på toppen av två "vågor", eller hög poäng, på en gång.

•Stega på två rader på en gång, den nedre delen av kakel där den överlappar en under. Detta är där brickorna bifogas, så du sprida din vikt över fyra brickor. De två fäst på en "våg" och de två fäst på den andra.

•Stega mycket noga och långsamt överföra din vikt från ena foten till den andra när du går. Innan du tar ett steg, kontrollera att inga sprickor eller brister i kakel du håller på att gå på. Om det finns några brister, steg på en annan plats.

• Håll din vikt jämnt fördelade mellan två fötterna när du slutar för att se undersöka en bricka. Inte luta och sätta hela din tyngd på ena foten eller den andra.

Tips & varningar

  • Innan du går på ett fat tegeltak, prova andra alternativ. Om du kollar för skada, se om du kan göra det från marken eller upp på en stege. Om det inte ger dig tillräckligt bra utsikt, prova kikare.
  • Även promenader på taket ordentligt garanterar inte att du inte kommer att bryta en bricka, så att bara gå på ett fat tegeltak om du absolut måste.