Hur till springa makt till en bakgård vattenfall

Om du är välsignad med naturliga vattenfall i din bakgård, kräver en bakgård vatten funktionen en strömkälla. Säkerheten är viktig när du kör makt till något utomhus område och särskilt ett vattenfall, på grund av den extra risken från vattnet. Se till att din vattenfall är säkert att njuta av nödvändig försiktighet och inställning-upp din strömkälla ordentligt.

Instruktioner

•Välj uttaget närmast bakgård vattenfallet. Om vattenfallet ligger nära huset, garage eller en motordriven skjul, kan sedan du kunna köra nätsladden direkt från vattenfall pumpen till utlopp. Om inte, måste du köra en begravd förlängning till strömkällan.

•Fit en marken fel brytaren till eluttaget du valde, eller Välj ett utlopp som är redan så utrustad. Det är bäst att låta en professionell för att installera det för att säkerställa korrekt slutförande. Marken fel brytaren skyddar hushåll kretsen om oegentligheter inträffar med kraftkällan, såsom vatten komma in i en kabel.

•Dig ett dike för strömsladden som är cirka 15 inches djupt och 3 inches bred.

•Anslut en vattentät förlängningskabel att nätkablarna från vattenfall pumpen, trä sedan förlängningskabeln genom PVC-rör. Välj rör precis stor nog att hysa kabeln. Köra röret längs diket, lägga till en andra förlängning om det behövs, tills du kommer till strömkällan.

•Täcka PVC-rör och kabel med sand, sedan fylla diket med jord. Sanden kommer att fungera som en varning om någon gräver i jorden över diket av misstag. Anslut kabeln till strömkällan och slå på strömmen till starta din vattenfall.

Tips & varningar

  • Utomhus förlängningskablar finns tillgängliga på de flesta elektriska eller järnhandeln.
  • Aldrig avsedda använda kablar för inomhusbruk--risken för elektriska stötar eller skada på din vattenfall pump och hushållens kretsar är mycket hög.