Hur till spricka-fylla gips

Hur till spricka-fylla gips

Patchning sprickor i gips märkbart förbättrar utseendet på dina väggar. Sprickor Visa över tiden i de flesta hem, på grund av skiftande stiftelser, inverkan av kraftiga vindar, vibrationer på husets stomme och effekt mot väggarna som sker vid daglig användning, till exempel stänga dörrar. Vanlig gips lera kan användas till lapp mycket små sprickor, men vinyl sammansatt lapp formel fungerar mycket bättre och skapar en längre livslängd reparation.

Instruktioner

Små sprickor

•Öppna din vinyl förblandade drywall lapp sammansatta och blanda ordentligt. Använd en två tum gips kniv att kamma hem en liten mängd sammansatta ur behållaren och tillämpa den på den spricka, trycka den i och dra platt slutet av knivblad gips över väggen till nivå, och skrapa bort överskottet.

•Tillåt den lapp förening att torka helt. Använd en fuktig slipning svamp för att slipa ner det lappat området tills det är i nivå med den omgivande väggen. Torka av återstående damm från väggen med en fuktig pappershandduk.

•Hållare ett lager latex primer över lappat området med en mjuk borste färg. Lämna primer tills dess torr vid beröring. Applicera ett lager färg med färgen på den omgivande väggen med en ren pensel. Fjäder kanterna ut i omgivande färgen att göra konturerna av området målade mindre märkbar.

Större sprickor

•Kapa en bit plast drywall reparera mesh att passa sprickan. Använda sax för att runda av hörnen och tryck på att själv följa maskorna på väggen, så att den täcker sprickan och avnjuts ljud gips på alla sidor.

•Använd den lapp förening över maskan, fylla sprickan och stapla upp till locket mesh. Använda en 6 tums bred gips kniv för att sprida den förening, ludd i kanterna ner till meet omgivande väggyta. Låt det torka och lägga till ett andra skikt om behövs för att fylla eventuella luckor. Låt detta överlack till torrt över natten.

•Sand området lätt att jämna sammansatt och blanda in det i den surrounding väggen. Applicera primer och färg som beskrivs i det första avsnittet.