Hur till sätta upp en kapsling låda för tornugglor

Hur till sätta upp en kapsling låda för tornugglor

Deras blek grädde och vit fjäderdräkt och är tornugglor direkt igenkännbara. De är också mycket utbredd, hittas i mycket av Amerika, Asien, Afrika och Europa. Allmänt, arten är ingen fara, även om vissa populationer hotas, främst på grund av förstörelse av livsmiljöer och förändringar i jordbruksmetoder. Tornugglor är bra fåglar uppmuntra på din egendom eftersom de äter små gnagare och hålla eventuella skadedjur under kontroll. Många människor gillar helt enkelt att se dessa slående fåglar i skymningen. Att sätta upp fågelholkar är ett sätt att uppmuntra tornugglor att besöka och bo runt.

Instruktioner

•Inköpt eller bygga en lämplig låda. Tornugglor behöver en låda ca 12 inches med 12 inches av 16 inches med en 5 - eller 6-tum-diameter hål nära toppen. Det krävs också ett stort sittande område på framsidan. Tornuggla lådor är allmänt tillgängliga, men dessa fåglar är inte kräsen och kommer att bo i någon lämplig låda.

•Locate en exponerade träd nära där alla gnagare problem finns, eller där du har en bra utsikt. En exponerade träd innebär ugglor kan enkelt se rutan. Om det inte finns någon sådan träd kan man resa tornuggla lådor på stolpar. Fäst lådan till Polen, gräva ett hål för den andra änden av stången, ersätta jord och stämpel ner ordentligt.

•Sätt i rutan ca 12 fot på träd, vänd bort från rådande vindar.

Tips & varningar

  • Tornugglor är inte särskilt territoriella. Om du sätter upp ett antal lådor, och det finns en god mat leverans, kan du locka flera häckande par.