Hur till restaurera min brunt tegel Bungalow

Hur till restaurera min brunt tegel Bungalow

Även om gamla tegel bungalows har mer karaktär än vissa nyare hem, kräver de ibland uppdatera och renovering. En bristfällig exteriör kan förringa hemmets inneboende skönhet. Även om du kan göra några reparationer själv, omfattande skador som böjt eller lutande väggar kan kräva inspektion och en erfaren entreprenör. Men när du har gjort din restaurering, har du ett hem som är så vackra och solid som den var när den byggdes.

Instruktioner

•Kontrollera din exteriör för saknade och brutna tegel. Erhålla ersättning tegelstenar som matchar brickor på ditt hus genom att besöka brickyards som säljer regenererats och bärgades tegelstenar. Köpa extra att ha till hands ifall några tegelstenar bryta under din restaurering eller vid ett senare tillfälle.

• Rengör utsidan av din tegel bungalow med en slang och en mild ström av vatten. Undvik att använda en motorstarka spray bricka som kan skada gamla murbruk och tegel. Skrubba alla återstående fläckar eller markerar med en mjuk borste och en hink med vatten blandat med några droppar milt diskmedel. Skölj bort alla tvål rester med en ny ström av vatten.

•Ta bort alla vittrande murbruk med en mejsel och hammare, försiktigt trycka det trasiga murbruket av skadade lederna. Lossa och dra ut alla trasiga tegelstenar. Använd en vinkelslip ta bort envisa tegelstenar som behöver bytas. Borsta rengjorda lederna med din mjuka borste för att avlägsna små partiklar.

•Mix en liten sats av kalk och sand murbruk, efter paketet instruktioner. Lägg tillräckligt järnoxid pigment för att skapa en nyans som matchar din befintliga murbruk. Ersätta alla borttagna tegelstenar genom att tillämpa mortel till i ryggen och på sidorna av ersättning tegelstenarna och ställa dem ordentligt på plats. Gälla rengjorda lederna mortel med smala tuck-pointing spackel, försiktigt trycka mortel i luckorna och torka av överskottet av kanterna på tegelstenarna som du går. Matcha djup och depression av det nya murbruket med de befintliga mortel, att skapa ett utseende som smälter in med resten av din bungalow.

•Let murbruket torka tills det känns något fast vid beröring. Smidig ner några oegentligheter med din peka murslev. Skapa en väderbitna utseende i den nya morteln genom att borsta det med en hård borste.

Tips & varningar

  • Slutföra din bungalow restaurering genom att skrapa bort den gamla färgen och ommålning exteriör trim, fönsterbrädor, dörrar och andra trä fixturer