Hur till reparera sprickor vid sidan av ett hus där den möter marken

Hur till reparera sprickor vid sidan av ett hus där den möter marken

Sprickor i grunden ingjuta skräck i många husägare. Sprickor, men är ofta endast smärre kosmetiska problem som kan repareras. De uppträder som den underliggande marken fryser och tinar, påtryckningar på ovanstående betong eller natursten. Genom att fylla i springorna, du återställa den hem utseende och stoppa sprickor sprids. Om stiftelsen sprickor är sönderfallande, svällande eller större än 1/4 tum bred, har dem kontrolleras eftersom de kan tyda strukturfrågor.

Instruktioner

•Trace en spricka till den plats där den slutar. Infoga en mejsel i centrera av sprickan på den platsen, och knacka på mejseln försiktigt med en hammare för att bredda sprickan till ca 1/8 eller 1/4 tum. Att fortsätta utvidga sprickan längs hela sin längd till marken. Vidga sprickan kan reparation plåstret att fästa bättre än annars.

•Hållare sprickan från topp till botten använder en stålborste för att få bort återstående marker.

•Measure 12 inches från toppen av sprickan, och infoga en 3-tums länge avslutad spiken i sprickan tills en enda 1/2 tum av nageln exponerade. Infoga ytterligare 3-tums lång efterbehandling naglar längs sprickan varje 12 inches.

•Öppna en epoxi insprutningssystemet två delar epoxi sealer och blanda två komponent samt en spackel som instruerat på epoxins förpackning.

•Använd epoxi remsan på baksidan av varje port injection fläns röret som kom med epoxi insprutningssystemet. Dra ett rör över varje avslutad spiken du infogade i sprickan.

•Använd epoxi sealer längs hela längden av sprickan, och Använd de kitt kniven att trycka på sealer i tätt.

•Lägg i en tub med flytande epoxi, som kom i epoxy insprutningssystemet, in i en täta pistol. Klipp 1/4 tum från slutet av röret med ett platt snitt med sax, och sedan stick röret avslutar inre tätning med en skruvmejsel skaft.

•Sätt i slutet av vätskan epoxi röret över en port injection fläns tub på väggen och drar den täta pistol avtryckaren för att infoga flytande epoxin tills du ser den pärla vid öppnandet. Infoga en plast plugg i slutet av port injection fläns röret att täta den. Upprepa proceduren för varje port injection fläns rör.

•Vänta fem dagar så att epoxin att bota, och sedan skära av alla port injection fläns rören med en bågfil.