Hur till reparera den näsa pjäsen på metall glasögon

Om du hålla gnugga näsan när du tar bort dina glasögon, eller om dina glasögon glida ner näsan så du alltid puffa dem tillbaka upp, är näsa trampdynorna på dina glasögon. Glasögon behöver tillfälliga och mindre justering. Om du har att hela tiden justera eller byta ut näsan kuddar alltför ofta, gör de att en dålig passform för ditt ansikte. Var försiktig vid reparation näsa kuddar. Aggressiva justeringar kan bryta eller warp din glasögon ram.

Instruktioner

Ersätta näsa kuddar

•Ta bort dina glasögon och placera dem på en ren handduk. Använd en ljusa handduk så du enkelt kan se skruvarna i de fall de faller av; de är små och tenderar att studsa.

• Använd en liten skruvmejsel ingår i dina glasögon reparation kit tor bort skruvarna håller din näsa kuddar på plats.

•Sätt i nya näsan pad på dina glasögon. Placera den i den exakta positionen den ursprungliga näsa pad ockuperade. Sätt in skruven och skruva näsa pad på plats. Inte dra åt skruven hela vägen, eftersom du ska justera vinkeln på en sekund.

•Ta bort och ersätta andra näsan pad på så samma sätt.

•Tryck näsan pads i rätt anpassning, dra sedan åt skruvarna för resten av vägen. Näsa kuddar bör göra en 20 - till 30-graders vinkel (med ett lodrätt streck) så de vila på din näsa, enligt helt optisk. Eftersom skruvarna inte är fullständigt justerat, bör du kunna skjuta kuddar till anpassning med hjälp av fingrarna. När du har gjort dessa justeringar, dra åt skruvarna hela vägen.

Att göra mindre justeringar

•Ta bort dina glasögon och inspektera näsan kuddar. Om de har slå näsan på fel ställe, vet du förmodligen där de är iväg. Men kolla dem hur som helst, identifiera de områden som måste du justera.

•GRASP pads en av näsan med tången ingår i reparationssatsen glasögon. Håll glasen stadigt med andra handen. Förvandla din handled för att justera näsa pad. Sätta näsan pad i anpassningen till 20 - till 30-graders vinkel. Botten av näsan pad bör närmare ramen glasögon än högst upp som en naturlig passform.

•Prova dina glasögon igen för passform. De borde känna sig bättre, men om du inte har justerat dem räcker att du fortfarande kan känna obehag. Om så är fallet, ta bort dem och arbeta på dem igen med tång.

• Tryck på framsidan av näsan pad tillsammans så glasen slog ansiktet högre på bron i näsan. Tryck på näsan pad tillbaka mot ramen glasögon om du behöver släppa glasen så de sitter lägre i ansiktet.