Hur till rensa upp din bakgård

Hur till rensa upp din bakgård

Precis som en snabb tomheten och pick-up förbättrar överklagande av insidan av ditt hem, kan rengöring bakgården göra det mer välkomnande. Börja med att rensa skräp och skräp innan du går vidare till Park och trädgård underhåll och större projekt.

Rent hus

Om det är gamla soda burkar blåst av papperskorgen, eller godis omslag kvar av grannskapet barnen, har röran ett sätt att ackumulera på bakgården. Det första steget i städa är en enkel "rent hus". Börja i ena änden av trädgården och arbeta din väg över. Plocka upp skräp och trasiga trädgrenar. Återvinna plast och metaller. Du kan också önskan att flytta objekt--som en play house eller kiddie pool--som kommer att döda gräset under om kvar i en placera för lång.

Klippa gräsmattan

En väl underhållen gräsmatta kan ge din trädgård ett nytt ansikte, men villaägare gör ofta misstag med gräsklipparen. Innan du börjar slipa gräsklipparen blad för ett rent snitt. Tråkig blad gör din gräsmatta mottagliga för sjukdomar och skador. Ställ in bladet höjden på 2 1/2 till 3 inches. Du kan behöva klippa oftare, men att hålla gräset på längre längder kan förhindra ogräs intrång och uppmuntra hälsosamma roten tillväxt. Om du klippa gräsmattan regelbundet, är det okej att lämna gräsklippet bakom, som de kommer att bryta ner och gödsla gräsmattan.

Rabatter och trädgårdar

Använd en kratta dra döda löv och skräp ut från under buskar, buskar och perenner; de kan mögel eller göra växterna mottagliga för sjukdomen. Dra upp gamla annueller och skära ned döda grenar på träd och buskar. Placera alla plantan materia i en komposten omvandla den till bördig jord. Använd en edger för att städa upp gränserna för din blomsterrabatter. Om det är säsongsmässigt lämpliga, kan du dela och transplantera perenner och tillämpa gödsel och kompost till din trädgård.

Större projekt

Några sanering projekt kan ta några helger. Kartlägga din bakgård och göra en lista över saker du skulle vilja förbättra. Listan kan innehålla objekt som ommålning skjulet, fastställande knäckt gångvägar, att sätta i en ny trädgård, ommålning staketet och installation av funktioner som en fontän eller damm. Kontrollera med de lokala myndigheterna innan du gör några större förändringar i din trädgård att säkerställa överensstämmelse med zonindelning och konstruktion lagar.