Hur till ren Pool kakel

Hur till ren Pool kakel

Över tiden, kan alger, smuts och fett bygga upp på pool kakel. Om du har hårt vatten, kan kalk och andra mineraler ansamlas i din pool. Även kakel är relativt lätt att rengöra, måste de behandlas försiktigt; hårda slipande rengöringsmedel och borstar kan repa och skada injekteringsbruk och plattor.

Instruktioner

•Välj en kakel rengöringsmedel baserat på mängden byggs upp i din pool och din pool tillverkarens rekommendationer. Välja en icke-slipande allrengöringsmedel klor-baserade rengöringsmedel för lätt smuts och avlagringar. Om ditt kakel har en tung mineral uppbyggd, använda en icke-slipande kakel rengöringsmedel med fosforsyra, saltsyra eller hydroxyättiksyra syra. Omväxlande, rekommenderar The Pool vaktmästaren CLR (kalcium, kalk och rost remover) för tung mineral uppbyggd.

•Använd en liten sandskädda av rengöringsmedel till en kakel borste och skrubba din kakel och injekteringsbruk. Lägg till mer rengöringsmedel vid behov. Använd en pimpsten sten eller nylon skursvamp att försiktigt skrubba envisa fläckar.

•Skölj rengöringsmedel och skräp med kallt vatten.

Tips & varningar

  • Den bästa tiden att rengöra ditt pool kakel är före öppnandet eller när du har avslutat din pool för säsongen.