Hur till omsorg for tropiska blommor

Hur till omsorg for tropiska blommor

Tropiska växter lägga till färg till trädgård sängar. Canna och kallor, ananasväxter och tropiska kaktusar är bara några av valmöjligheterna. De flesta tropiska tål inte frysning eller kallt väder. De kan fortfarande odlas i de flesta klimat i krukor, eller du kan behandla dem som annueller och återplantera nya varje år. Många tropiska har vård krav som liknar de andra icke-tropiska växterna i din trädgård.

Instruktioner

•Plant tropiska blommor i väldränerad trädgård sängar med bördig jord. Alternativt plantera dem i krukor som har dräneringshål i botten och är fylld med kvalitet jord.

•Grow den växter eller krukor i ett område som får rätt mängd av solen. Skugga-älskande tropicals, såsom caladiums, behöver full skugga eller mer än fyra timmar av direkt solljus. Bougainvillea, canna och andra sun-älskande tropicals behöver sex eller fler timmars solljus.

•Spread en 2-tums kompostmaterial lagret över toppen av smutsa. Kompostmaterial hjälper hålla rötter sval bibehållen markfuktighet.

•Water de flesta tropicals börjar så snart upp ½ till 1 tum av jorden känns torr. Ge tillräckligt för att fukta toppen 6 inches av jord. I krukor, vatten överst i potten tills överflödigt vatten avlopp från botten.

•Fertilize båda sängkläder och krukväxter växter en gång i månaden med en löslig, allmänt ändamål gödselmedel under hela våren och sommaren. Tillämpa gödningsmedel i paketet-rekommenderas takt.

•Bring krukväxt tropicals inomhus före första faller frysa. Hålla vintergröna växter i en varm, solig plats, och fortsätta att vatten genom vintermånaderna. Placera vilande tropicals i en cool men inte frysning, mörk plats under vintermånaderna. Utplanteringsväxter kan grävas upp och övervintrar som krukväxter.

Tips & varningar

  • Varje tropisk växt har sin egen kulturella krav som du bör hänvisa till när utforma en underhållsplan.