Hur till omsorg for plommon buskar

Det amerikanska plommonet (Prunus Americana), även känd som "vilda plommon," är en 15-foot-tall taggiga buske hemma i Nordamerika. Anläggningen producerar ett överflöd av rotskott som bildar snår attraktivt för vilda djur söker en häckande plats eller någonstans att vila. Den vita blommor på amerikanska plommon buskar blekna till söt frukt lämplig för sylt och färsk konsumtion. Anläggningen är härdig till US Department of Agriculture zon 3 och trivs i de flesta av landet.

Instruktioner

•Grow vilda plommon buskar på en site som rinner inom en timme av bevattning eller genomsnittlig nederbörd. Till skillnad från andra frukt växter tål denna buske skuggiga förhållanden.

•Plant flera buskar 4 till 6 fötter isär ge rötterna tillräckligt med utrymme för sund utveckling. Avståndet kan också för tillräcklig luftcirkulation, vilket förhindrar sjukdom.

•Water buske till rotzonen regelbundet för att hålla jorden fuktig. Vattna hela bredden av snår på djupet av rötterna.

•Hoe regelbundet runt anläggningen för att förhindra att gräs och ogräs blir etablerat. Konkurrensen om vatten och näringsämnen med utländska vegetation fördröjer den buske utveckling.