Hur till omsorg för Philodendron prins av Oranien

Krukväxter gör våra hem friskare. Genom processen av photosynthesis bort vissa houseplants föroreningar från inomhusluften. En av dessa växter är philodendron, och den av Oranien hybriden är inget undantag. Växer till 24 inches i höjd, uppvisar prins av Oranien slående röd-orange bladverk som vänder sig till en djup grön i mognad. Som de flesta philodendrons är det en lättskött växt, som kräver väldigt lite för att hålla det friska.

Instruktioner

•Placera av Oranien i ett område i hemmet var det mottar filtreras solljus och temperaturen ligger fortfarande över 60 grader Fahrenheit. Intensiteten i växtens färg beror på mängden solljus som den tar emot, så justera belysningen tills anläggningen ställer ut ljusa och levande färger.

•Håll Oranien från värmare ventiler som torr värme kan curl lövverket. Det bör också hållas borta från kalla utkast.

•Water av Oranien philodendron när den övre tum av marken är torr. Använda tillräckligt med vatten så att det rinner från hålen i botten av krukan. Tillåt inte överflödigt vatten att stanna kvar på fatet under anläggningen.

•Fertilize philodendron en gång i månaden under våren och sommaren med allrengöringsmedel krukväxt livsmedel, på halva styrkan rekommenderas på etiketten.