Hur till omsorg For nya hortensia

Hur till omsorg For nya hortensia

Hortensia buskar, med deras prålig, sfäriska eller spets-topp blå eller rosa blommor, är prydnads häftklamrar sommaren landskapet. Som krukväxter tvingas in i blom, är hortensior också märlor av påsk och mors dag florist handeln. Om du har fått en blommande, krukväxter hydrangea, att veta hur till omsorg for det ordentligt kommer att utöka dess inomhus blommande. Rätt vård kommer också förbereda din nya hortensia för en permanent plats i ditt landskap, som tillhandahåller du bor där det inte kommer att ge efter för låga vintertemperaturer.

Instruktioner

•Placera din nya hortensia nära ett fönster med direkt solljus. Placera den för nära till kan ett fönster utsätta det för mycket sol och skada dess Blom. Om det händer, flytta den längre från fönstret.

•Kontrollera i hortensia jord för fukt dagligen. Så snart den övre 1 tum känns torr vid beröring, tillsätt vatten.

•Flytta din hortensia, om nödvändigt, till en plats med nattliga temperaturer mellan 50 och 60 grader Fahrenheit. Returnera den till soliga fönster på morgonen.

•Förvara din hortensia tillräckligt fuktig när du är borta över natten. Vattna den och placera den klar plast påsen över potten. Växter säckar vanligt-- eller mer än 48 timmar i sträck--löper större risk för sjukdom.

•Ta bort din nya hortensia är tillbringade blommar. Om din hortensia är härdiga i din Förenta staternas Department of Agriculture plant härdighet zon, kan du transplantera det till en vindskyddad trädgård plats med morgonsol och eftermiddagen nyans. I annat fall behandla det som en krukväxt.