Hur till omsorg for krukväxter Sequoia träd

Hur till omsorg for krukväxter Sequoia träd

Medlemmar i de familj, sequoia cypresser är de högsta träden i världen. Växer till höjder av 120 fot eller mer på förfallodagen, att de flesta sequoia träd växa i en takt på 3 till 5 fot per år. Om du har den i ditt landskap att rymma massiva höjd och 35 fot spridning av sequoia träd, måste ta hand om dem i krukor först. Ju längre odlar de i krukor, ju mer tid de kommer att behöva utveckla ett starkt rotsystem.

Instruktioner

• Starta din sequoia plantor av i rätt stora krukor. Kommer du krukor stor nog att rymma sequoia träden i minst 3-4 år. Krukor med 12-tums diameter och 10 11 tum djup bör räcka.

•Pot sequoia träd i väldränerad, luftiga krukväxtjord. Ett organiskt krukväxtjord som är ljus och luftig gör att rötterna till trädet sequoia gott om utrymme för tillväxt.

•Water de krukväxter sequoias regelbundet, vilket gör att vattnet att flöda genom marken och ut dräneringshål. Hålla jorden fuktig men inte blöt, hela tiden.

•Ställ in sequoia krukor utomhus i ett område där de får minst sex timmars solljus per dag. Att hålla krukväxt sequoia träden utomhus kommer att hjälpa dem anpassa sig till de växlande väderförhållandena.

•Använd en hög-kväve gödselmedel till krukväxtjord. Se paketet märkning för att avgöra hur ofta du gödsla krukväxter sequoias och tilldelningen belopp.