Hur till omsorg for krukväxter & fred liljor

Hur till omsorg for krukväxter & fred liljor

Eftersom växter, eller krukväxter och fred liljor lever, kräver andas organismer, de samma omsorg, hänsyn och uppmärksamhet som någon annan levande enhet. Ta hand om krukväxter är inte svårt. I själva verket krukväxt vård tekniker är ganska enkelt och kräver endast minimal ansträngning. Att veta och utnyttja rätt skötsel tekniker när tenderar att dina krukväxter och fred liljor garanterar dina växter trivs i år.

Instruktioner

•Bestäm en schema för vård av din houseplants. Detta inkluderar din fred liljor. Krukväxter kräver ständig vård och en ordentlig rutin kommer att bidra till att undvika försummelse. De flesta krukväxter trivs om du ger dem måttlig uppmärksamhet varannan dag. Exempelvis ska de vattnas varannan dag.

•Använda tecken på krukväxt undernäring. Krukväxter visar uppenbara tecken på undernäring, såsom hängande blad och blommor. Detta gäller särskilt för fred liljor.

•Placera din krukväxter i ett område med tillräckligt solljus. De bör inte vara i direkt solljus även om det är genom ett fönster, dock, eftersom de kan överhettas och vissnar.

•Vrid växterna ibland. Detta kommer att säkerställa att ingen sida av varje växt är överexponerad till solen.

•Spray växternas blad med en imma spray gun var tredje dag. Detta kommer att upprätthålla blad och blommor hälsa.

•Feed inomhus växter en gång var sju dagar med växtnäring för dem. Blanda vatten med växtnäring i enlighet med dess tillverkarens instruktioner och att hålla blandningen å sidan fungerar bra.

•Repot vid behov. Granska växterna som de växer. Om en stam blir mer än 6 inches längre än djupet av anläggningens potten, är det dags att plantera växten. Omplanteringen är vanligtvis krävs varje år eftersom anläggningen växer. Underlåtenhet att plantera om kan orsaka växternas rötter att bli så intrasslad och packade tillsammans att växten stryper sig själv till döds.