Hur till omsorg for hängande tropiska krukväxter

Många krukväxter, inklusive många ormbunkar, är tropiska växter som är lämpliga för odling i Amplar. Växten vårdbehov varierar beroende på arten. Det finns dock några generella riktlinjer att följa för att hålla din hängande tropiska krukväxter friska. Även om den genomsnittliga hemmiljön är mindre fuktigt än en tropisk miljö, överlever tropiska krukväxter inomhus med någon särskild vård.

Instruktioner

•Sätt hängande korgar med tropiska växter i soliga rum, men mot direkt solljus. Hänger din anläggning direkt vid ett fönster kan göra anläggningen för varmt och bränna bladen vid varmt väder. På vintern är områdena vid ett fönster oftast för kallt för tropiska växter. Två till 3 fot eller mer från ett fönster är oftast bra för mest tropiska växter.

• Håll temperaturen i anläggningens rum runt 75 grader Fahrenheit under dagen. En fluktuation på plus eller minus 10 grader är bra; men värmen stiger, så håll termometern på samma höjd som den hängande korgen för att hålla noggrann koll på temperaturen.

•Water smutsa från toppen tills vattnet droppar från botten av hängande korg. Vattna igen när toppen 2 inches av jorden är torr. Använd vatten som har kommit till rumstemperatur--det kommer att kännas ljummet vid beröring--för vattning. Detta efterliknar temperaturen av regnvatten och är lättare för dessa växter.

•Mist växt bladverk dagligen med vatten från en sprayflaska. Detta fuktar i närområdet runt de tropiska växter, att skapa en mer naturlig miljö.

•Kontrollera tropiska anläggningen minst en gång i veckan för döda löv och insekter. Ta bort döda löv från smutsa av potten regelbundet. Klipp döda BLADLIK med trädgård sax.

•Fertilize hängande tropiska växter varje månad när växterna producerar ny tillväxt. Använd en flytande gödselmedel blandad i din vattenkanna. Utspädningen varierar, beroende på gödselmedlet--följa etiketten riktningar.