Hur till omsorg for en Texas Star Hibiscus

Hur till omsorg for en Texas Star Hibiscus

Texas star hibiskus är en härdig växt i familjen mallow. Det har stjälkar som kan växa till 7 fot med blom som är 6 till 8 inches över och scarlet red. Anläggningen finns i sumpiga fuktiga områden i full sol platser. Det förekommer naturligt i södra delarna av USA från Georgien över till Florida. Bladen är mycket tunn och delade som palmer. Texas star är en kall härdig perenn som kallas också träsket mallow. Anläggningen är härdiga i USDA härdighet zon 5 till 10. Det kommer att dö tillbaka på vintern och sprack upp igen som våren temperaturer varm.

Instruktioner

•Amend jorden i en solig trädgård säng av toppning med 2 inches av kompost och arbetar det i marken 6 till 8 inches. Gräva ett hål tillräckligt stort för att rymma jordklumpen av hibiscus och Lägg till 2 inches av sand. Arbete sanden i botten av hålet, införliva den med befintliga jorden. Detta kommer att öka dräneringen så hibiscus inte har våta "fötter" eller rötter.

•Ta bort hibiskus från potten och ludd ut rötterna. Placera växten in i hålet och återfyllning med jordblandningen kompost. Tryck på jorden runt rötterna fast ta bort eventuella luftfickor och sedan vattna den tills pölar form på jordytan.

•Spread 3 till 4 inches av marktäckning runt jorden kring anläggningen och ut minst 2 fot. Detta kommer att förhindra ogräs och vätskeförlust samt lägga till näring till marken över tiden. Vatten den Texas star hibiskus veckovis, speciellt på sommaren. Hibiskus gillar att bli översvämmade, så använd 3 eller 4 gallon vatten åt gången. Låt jorden suga upp vatten mellan gallon eller det bara kommer att köras av någon annanstans.

•Feed hibiscus med ett balanserat gödselmedel. En granulat tid gödselmedel är bäst. Följa paketet riktningar för ansökan belopp och befrukta tidigt på våren. Arbeta gödselmedlet i jorden runt rötterna med en murslev och uppföljning av vattnas det i tills marken pölar.

•Treat några skadedjur i mallow blir med en insektsbekämpning tvål, som är säkert för använda i hemmet trädgården. Främst bladlöss kommer att angripa anläggningen, och de kan följas av myror söker den bladlöss honeydew.

•Tillåt lövverket börjar falla i höst och sedan klippa växten tillbaka till marken. Det kommer komma upp igen i vår. I mildare klimat, rensa ut de äldsta tillväxten och forma anläggningen innan våren. Gödsla med balanserad gödselmedlet precis som den första gröna visas.