Hur till omsorg for en krukväxt orkidé

Orkidéer är vackra växter att hålla inomhus. De är delvis lätt att vårda och växa om du följer några skötselråd. Du behöver veta hur till omsorg for en krukväxt orkidé så att växten trivs inomhus och håller sig frisk i år. Orkidéer är en rekommenderad Krukväxt på grund av den vackra blommor som visas när anläggningen är vårdas korrekt. Du behöver vara försiktig med hur mycket vatten och solljus du ge orkidén.

Instruktioner

•Stöd orkidén ordentligt. Vissa orkidéer behöver en stolpe eller växande stöd som liknar en Barken för att hjälpa det stå hög. Det är viktigt att ge rätt stöd för orkidén.

•Give orkidén precis rätt mängd ljus. Placera orkidén nära ett fönster med indirekt solljus. Orkidén inte också i norr fönster eftersom de kommer i en östra eller södra fönster.

•Förse mat och vatten att orkidén att främja sund tillväxt. Vattna växten som orkidé mixen torkar. Förvara inte mixen blöt hela tiden eller rötterna kommer bli ohälsosamt och börja att dö. Använda orkidé gödselmedel för utfodring orkidén. Använd inte en off-the-shelf gödselmedel som är avsedda för alla växter. Varje vecka matar är lämpligt om gödselmedlet späds ut.