Hur till omsorg for en Jade växt

Jade växten, eller Crassula argentea, är en av de vanligaste odlade krukväxter. Det är popularitet kommer från det klassiska skönhet och det är låg-underhåll krav. Hand om Jaden anläggning är relativt lätt, men du måste veta anläggningens särskilda krav.

Instruktioner

•Sätt i hög ljus situationer. Jade växter kommer att tolerera några direkt solljus. De kommer att frodas framför ett södra fönster, men också kommer att göra bra framför ett fönster i öst. Om de får några direkt solljus, kommer att de blomma. Om tillväxten är spinkig, kanske växten inte får tillräckligt med ljus.

•Tillhandahåll en mellanliggande temperatur mellan 50 grader F och 80 grader F. Medan Jade växter tål höga temperaturer, gör de bäst om de får låga temperaturer på vintern. På vintern, Jade växter kommer att överleva i temperaturer ner till 45 grader F. svalare temperaturer kommer också att uppmuntra vintern blommande.

•Tillåt planteringsjord mix att torka ut mellan vattningarna. Vatten bara när du kan sticka fingret hela vägen in i planteringsjord mix och inte känna någon fukt. Vatten mindre på vintern. Om de får för mycket vatten, kommer att Jade växter ruttna.

•Placera i en lerkruka. Lerkrukor absorbera vatten och hjälper därför växten torka ut mellan vattningarna. Om odlas i ett ljust fönster i en lerkruka, övervaka anläggningen och om bladen blir mjuka, växten behöver vatten.

•Använd en planteringsjord mix hög perlit eller sand. Köp en speciell planteringsjord mix för suckulenter eller blanda 1 del standard planteringsjord mix med 1 del perlit eller sand.

•Pinch ny tillväxt ibland att uppmuntra Jade växter till gren.

•Titta på ut för mealybugs. Mealybugs är vanliga parasiter på stjälkarna och bladen av Jade växter. Ta hand om mealybugs med hjälp av en stark spray vatten för att tvätta dem. Insektsbekämpning tvål är ett annat alternativ.