Hur till omsorg for en Hibiscus med gula blad

En hibiskus träd med gula blad kan signalera ett problem med trädets vård, men det betyder inte nödvändigtvis att trädet har skadats irreparably. Det finns många saker en trädgårdsmästare kan för att göra för att få en hibiscus med gula blad tillbaka till full hälsa och se till att den fortsätter växa och producera blommor i många år. En vanlig orsak till gula blad är att hibiscus kommer vilande, i vilket fall den behöver ingen särskild omsorg. Andra problem kan behandlas genom att justera vård av hibiskus-trädet.

Instruktioner

•Alter mängden vatten hibiscus tar emot. För mycket vatten kan dränka anläggningen och främja tillväxten av skadliga svamp, medan för lite vatten kommer att hindra hibiskus från bearbetning av näringsämnen. Kontrollera i jorden om hibiskus har för mycket eller för lite vatten.

•Water hibiskus en gång i veckan, att hålla marken runt basen av trädet fuktiga. Vattnet bör vara fuktig halv tum i planter.

•Dränera planter om hibiscus står i för mycket vatten. Detta kommer att ta bort överflödigt vatten från hibiscus och att återställa det i hälsa. Låt jorden torka och fortsätta vattna hibiscus som vanligt.

•Prune hibiscus trädet. Ta bort alla grenar som har avlidit eller lidit allvarlig insekt eller svamp skador att hindra dem från att sprida sjukdomen till resten av hibiscus. Klipp av grenarna nära den närmaste angränsande förgrena sig, eller ta bort dem från stammen på trädet. Avyttra grenarna omedelbart.

•Ändra placeringen av hibiskus-trädet. Direkt solljus kan torka ut bladen på en hibiskus och få dem att bli brända och gul. Hibiscus träd bör hållas i indirekt solljus, där så är möjligt till fotosyntes utan att skadas.

•Kontrollera hibiscus trädet för insektsangrepp, inklusive kvalster eller andra insekter. Tecken på insekter inkluderar insekter, ägg, larver och hål på bladen, grenarna eller Barken på trädet.

•Använd ett insektsmedel eller bekämpningsmedel till trädet för att döda insekter och återställa hibiscus trädet till hälsa. Följ alla anvisningar på insektsmedel för bästa resultat.

•Lägg till gödselmedel till hibiscus planter. En av de främsta orsakerna till gulnande löv på en hibiskus är kväve brist, som kan lösas genom att lägga till ett balanserat gödselmedel planter.