Hur till omsorg for en Cypress House träd

Cypress träd är evergreens som har platt ormbunksblad-liknande blad med vassa spetsar. Under hösten och vintern producerar de små silvergrå bär. Även om traditionellt odlas utomhus, odlas många cypress träd som krukväxter antingen inuti eller på verandor och däck. De är lätt trimmas in formen med trädgårdsarbete saxen och används ofta som topiaries. Krukväxt cypresser hus kräver extra omsorg eftersom de inte har kring jord som att dra vatten och näringsämnen.

Instruktioner

•Water nyplanterade cypresser med 1 till 2 inches av vatten två gånger per vecka. Efter två till tre månader, rötterna kommer att inrättas och kan minska vattnas en gång per vecka.

•Spread en långsam frisättning granulerade gödselmedel ovanpå marken runt trädet cypress house. Leta efter gödselmedel speciellt framtagen för träd som har en 12 till 18 månad frigöra tid. Detta innebär att du endast får att befrukta cypress house trädet en gång per år. Följ instruktionerna på förpackningen gödsel och vatten gödselmedlet att upplösa vid behov.

•Prune cypress house trädet högst två gånger per år. För att hålla trädet på en hanterbar höjd, Använd sekatörer för att skära den högsta en eller två vertikala grenar från toppen av trädet. Beskär sidan lemmar om så önskas att behålla formen. Efter beskärning, använda en pensel för att tillämpa en fungicid på skär stjälkarna att förhindra svamptillväxt infekterar trädet.

•Sätt i cypress house trädet i ett läge där det kommer att få fullt solljus i fyra till sex timmar per dag. Flytta den cypress trädet utomhus under dagen och tillbaka inomhus under natten.