Hur till omsorg for en afrikansk Pear Cactus

Hur till omsorg for en afrikansk Pear Cactus

Päron kaktusar (Opuntia spp.) är inte hemma i Afrika. De är i själva verket hemma i västra USA och delar av Sydamerika och Mexiko. I Sydafrika, dock de växa och sprida sig som ogräs och kallas ofta för afrikansk päron kaktusar. I staterna kallas de vanligtvis fikonkaktus kaktusar. Anläggningen varierar mycket i utseende beroende på art och är önskvärt för prålig, färgglada blommor och söt frukt.

Instruktioner

•Cultivate din kaktus i väl dränerande jord. Krukväxt kaktusar bör odlas i en kaktus eller saftiga plantering medium. Dessa innehåller oftast en stor andel av sand eller perlite till stöd i dränering.

•Placera din kaktus där det kommer att utsättas för fullt solljus. Dessa växter behöver solljus hela dagen för att producera blommor och frukt.

•Water sparsamt. Päron kaktusar trivs i varma torka och tål inte våta marken särskilt länge. Titta på de platta kuddar. Om de börjar skrumpna, behöver de vatten. Fortfarande, fela på sidan av försiktighet. Om päron kaktusar är kvar sitter i våt jord på en kontinuerlig basis, kommer de utveckla rotröta och dör.

•Harvest bär i mitten till slutet sommaren när de är röda eller lila. Genom att vrida dem utanför anläggningen. De kan ätas rå, kokt eller göras till gelé.