Hur till omsorg for en afrikansk mjölk träd

Hur till omsorg for en afrikansk mjölk träd

Afrikanska mjölk trädet är en Euphorbia och trivs i traditionella villkor för de flesta kaktusar. Det kallas ibland domkyrka trädet eftersom stjälkarna stiga upp från en bas som torn och spiror på en grand gamla kyrka. Afrikanska mjölk träd har alla de bästa egenskaperna av en suckulent och cactus. Den har en potentiellt giftiga sap så man måste vara försiktig att använda handskar och hålla från gnugga ögonen. Växten odlas oftast inomhus på grund av nödvändigheten av mycket varma temperaturer och frost anbud status. Euphorbias är lätt att växa med undantag för bevattning, vilket är svårt att hantera.

Instruktioner

•Plant afrikanska mjölk trädet i en rik, väldränerad jord. Det största problemet med denna Euphorbia övervattning. Göra din egen blandning av två delar krukväxtjord, en del sand och en del perlit. Detta kommer att ha tillräcklig dränering och näringsämnen. Fyll grytan två tredjedelar av vägen med denna blandning.

•Settle Euphorbia i marken tills dess rötter är bara täckt och fyll resten av vägen med din planteringsjord medium. Låt inte jord att stapla upp på stjälken av anläggningen. Detta kommer att minska cirkulationen och kan orsaka röta på stjälken. Sprida ett ljus marktäckning små grus eller dekorativa rock över toppen av smutsa.

•Water afrikanska mjölk trädet vid plantering men inte igen förrän marken är helt torr. I genomsnitt behöver växten vatten varannan vecka i varma växtsäsongen och varje månad på vintern. Tillräcklig fukt skall dock finnas även om detta är en torka-toleranta växt. En fukt mätare kommer att hjälpa dig bestämma när vatten.

• Tryck sensor slutet eller stam mätaren i marken så långt det går. Titta på mätaren att se vilken nivå det upptäcker. Om det är torrt i botten av krukan, dra stammen upp halvvägs och testa i mitten av jorden. Om det fortfarande registrerar "torr" på mätaren är det dags att vatten. Röra vid ytan av jorden är inte ett bra sätt att bestämma vattning behov. Toppen av marken kommer att torka ut snabbast på grund av dess exponering för luft men rötterna är längre ner och det är där det är viktigast att ge fukt.

•Titta på för skadeinsekter. Giftig sav kommer att stöta bort de flesta sugande insekter men smutsa gnats är vanliga, särskilt om marken hålls för fuktig. Deras närvaro är en bra indikator på att du måste avbryta bevattning.

• Håll växten i ett soligt fönster men håll utkik efter färg förändringar på huden. Detta kan tyda på solbränna. Flytta plantan till en mindre ljus plats under middagssolen. Afrikanska mjölk träd behöver odlas där temperaturen är inte lägre än 50 grader Fahrenheit. Du kan växa utanför i sommar, men se till att du föra in i värmen när temperaturen börjar sjunka.