Hur till låsa upp barnlåset på KitchenAid diskmaskin

Barnlåset på KitchenAid diskmaskin, även känd som "kontroll lås" förändrar den diskmaskin touch-nyckel Kontrollpanelen för att förebygga oavsiktlig användning av diskmaskinen och förhindra obehörig användning. Utan lås aktiverat, kan ett barn av misstag slå på diskmaskinen eller ändra inställningarna för en förinställd kör cykel. Diskmaskinen har konstruerats för snabb push-nyckeln inställningar förändringar, för att låsa upp denna funktion behöver du bara trycka på en enda kontroll panel knapp.

Instruktioner

•Placera fingret på "Värme torr" tangenten på din KitchenAid diskmaskin Kontrollpanelen och hålla den på plats i cirka fem sekunder.

•Ta bort din finger och kontrollera om kontrollen Lock ljus har avstängd.

•Tryck på någon nyckel på Kontrollpanelen för att se om du inte låser upp den. Om kontrollen Lock blinkar tre gånger, panelen har inte upplåst och du måste försöka igen. Om du fortfarande inte låsa upp panelen, kontakta KitchenAid (se resurser) om hjälp som diskmaskinen har skadats och kan kräva reparation.

Tips & varningar

  • Aldrig låsa upp din KitchenAid diskmaskin med barn närvarande. Med tanke på det enkla sättet barnspärren stängs av och på, kan barn Observera denna metod ha några svårigheter att stänga av låset utan hjälp.