Hur till lapp väggplatta

Arbeta med väggplatta är nästan samma som arbetar med gips. Den enda skillnaden är att wallboards har ett svagare material jämfört med gips, vilket gör dem mer överkomliga för villaägare att köpa. Wallboards är också mer benägna att sprickor och hål, som påverkar utseendet på ditt hem. Patch väggplatta genom att helt enkelt fylla utrymmen med drywall förening.

Instruktioner

•Draw en markeringsruta runt den skadade delen av väggplatta använder din snickare 's square och en penna. Lägga till en tum i mätningarna av de nedre och övre delarna av det skadade området.

•Kapa sidorna av dispositionen och markera de delar där reglarna ligger när du kör över en med din såg. Mått ca 3/4 tum på stuteriet att markera dess mittpunkt. Använda din mattkniv för att fortsätta skära längs linjen.

•Kapa 3/4-inch plywood skrotar till ungefär 3 inches större än storlek av trimmade patch på väggen. Håller de plywood rester över hålet och använder eller skruvar för att montera dem på plats. Placera inte skruvarna nära kanterna på plywood scraps eftersom de skulle kunna orsaka väggen att falla sönder eller dela upp.

•Använd flera remsor av drywall tape (självhäftande fibrerglass) runt plywood plåstret, att se till att bandet är centrerad på sömmen. Applicera fogmassa gips över hela lappen med ditt gips tejpning kniv och låt det torka över natten.