Hur till lapp en Vinyl Pool Liner

Hur till lapp en Vinyl Pool Liner

Vi har en stor cement pool med en vinyl liner. Då och då kommer att liner få några hål i den. När detta händer min man och jag bli ett team och "dyka i" för att reparera hål. Det har blivit en familj händelse! Ta en partner och få poolen lappat!

Instruktioner

•När du har ligger hålen, föreslår jag att sätta lite av svart eltejp av hålet så att du kan enkelt "Markera" den som gör det lättare att hitta senare när du är redo att "dyka i" och göra reparationer.

• Det finns flera olika typer av pool reparationssatser på marknaden. Se till att du köper en som är för vinyl pooler.

Läs instruktionerna på ryggen och ställa upp en arbetsplats.

• Vi har extra vinyl som var överskottet från då vår nya vinyl liner ersattes för några år sedan. Jag rekommenderar starkt du ha detta i åtanke när du får en ny liner eller om du får en ersättning liner. Hålla en leverans av vinyl för senare.

Klipp ut en cirkel så att den kan vara lite större då hålet. Inte för stor, inte för liten men lagom!

•Använd limmet generöst till området.

•Ha en plan!

Beroende på var hålet är belägen, prata med din partner:

Som kommer att placera plåstret?Vem är livlina?

•I denna artikel, min man gör den lapp och jag är ansvarig för att hålla honom under vattnet! (Vad roligt jag vet!) Om grannarna kunde se oss skulle de kunna göra en roligaste video jag bet!

•Med patch full av lim och redo, jag säkra mig hålla fast vid sidan av poolen med mina ben på plats under vattnet. Min man då dyker och använder en arm för att hänga på mitt ben som vägledning medan jag placera min andra hand på hans tillbaka hjälper till att hålla honom under vattnet.

•När han har säkert lagt vinyl plåstret på plats, tricket är att blanda och jämna ut kanterna runt cirkeln.

Om du trycker på kommer att för mycket plåstret glida runt innan vatten bevis limmet torkar. Det kan verka lite slemmiga så behöver du arbeta snabbt och hålla den smidig!

•Du kan bära och fortfarande simma i poolen. Alert andra simmare om plåstret och inte gå nära den.

Happy bad och pool lapp!

Tips & varningar

  • Polack pool kan hjälpa beroende på område.
  • Låt din partner att komma upp för luft!
  • Håll inte din partner under vattnet för länge.
  • För de svåra att nå områden, kanske du behöver en 3: e person att hjälpa.