Hur till klippa Queen Palm trädstammar

Hur till klippa Queen Palm trädstammar

Queen Palm, känd botaniskt som Syagrus romanzoffiana, är en singel-trunk tropisk palm anpassade till vissa tempererade och subtropiska trakter. Det är ett populärt träd för bostäder och gatan applikationer på grund av dess raka, upprätt bål och snabba växtsätt. Queen Palms är kända för döda fronds envist klamrar sig fast vid stammen som ofta kräver borttagning. Förutom att döda ormbunksblad, kan frukt kluster också trimmas eller bort för att hålla trädet ser snyggt och förhindra frukt strö släppa på gräsmatta eller trottoaren nedan. Stammen bör beskäras varje år på undersidan av levande kronan att hålla bålen klar av dött material.

Instruktioner

•Trimma Queen Palm stam som helst på året som död och missfärgade växtmaterial har byggt upp och när frukten kluster har dykt upp.

•Prune bort döda ormbunksblad, som kommer identifieras av deras brun missfärgning, lös koppling till stammen, uttorkning och halta, vissnat eller torka krispigt konsistens. Ta aldrig bort gröna friska fronds. Om den korta stam som ansluter ormbunksblad till stammen är grön, ormbunksblad är inte död och bör överlåtas på plats.

•Sever ormbunksblad beror på horisontellt, i rät vinkel till trädstammen, inte på diagonalen. Skär nära basen av ormbunksblad men inte så nära att stammen vävnaden är urholkad. Aldrig försöker dra bort botten eller basen av ormbunksblad, eftersom detta kan slita in i stammen vävnad på ett sätt som inte kanske syns vid första och skapa förhållanden som inbjuder sjukdom och skadedjur till sårområdet.

•Trimma utanför kluster av frukt när de börjar att titta tatty eller som de börjar sprida till marken, som du önskar. Sever grenen kluster nära stammen, men aldrig trycka ut in i stammen materialet. Stöder kluster med en hand, och såg eller lop bort stjälken rent så att vikten på klustret inte dra ner och riva den omgivande vävnaden. Ignorera frukt klustret eller kompost dem.