Hur till klippa en paradisfågeln träd

När du letar efter en vintergrön perenn, överväga ett paradisfågeln träd (Papegojblomssläktet reginae), med färgglada blommor som liknar en tropisk fågel. Detta långsamt växande träd har ingen stam, men i stället växer från en dunge-bilda tillväxt som blir 4 till 5 fot lång och 3 till 5 fot bred. Ett paradisfågeln träd har tjocka, vaxartad blad ungefär 18 inches lång, som växer i en fan-liknande mönster, med blom som förekommer från sen vår till sommaren, även om det inte blomma för tre till fem år efter plantering. Lite putsning krävs för detta träd, men ändå det en tillfällig beskärning hjälper till att hålla trädet en hanterbar storlek.

Instruktioner

•Trimma ett paradisfågeln träd på senvintern eller tidiga våren när anläggningen är vilande. Skär tillbaka hälften av grenarna och påväxt upprätt för att anläggningen att växa mer kraftfullt.

•Prune rensa alla gamla blomma stjälkar, skära dem tillbaka till basen på trädet. Skär av några rotskott som växer upp från basen av trädet.

•Kapa någon bleknat blommor i hela den växande period när de dör. Detta uppmuntrar nya blommor till formuläret. Trimma bort alla trasiga blad nära dunge eller huvudstammen att hålla trädet tidy-sett.

Tips & varningar

  • Om växer ett paradisfågeln träd inomhus i en behållare, hålla trimmade tillbaka med jämna mellanrum så det inte blir för stor.