Hur till installera en ny dusch knopp stam

Hur till installera en ny dusch knopp stam

På vissa duschblandare fäster på baksidan av kontrollhandtaget vatten en ventilspindeln. Ventil stam kontrollerna hur mycket vatten kan flöda genom kranen på någon givit tid. Wearable delar på ventilspindeln, inklusive gummitätningar, ålder till att de inte längre styr flödet av vatten fullständigt, att skapa läckor i kranen. Genom att installera en ny ventilspindeln stoppa du läckor, återställa kranen till verksamma ordning.

Instruktioner

•Kapa av flödet av vatten till dusch genom att stänga husets viktigaste vattenventil. Kontrollera att flödet har upphört genom att aktivera en annan kran full blast.

•Ta bort dusch kran handtag är ställa in skruva med insexnyckel antingen Phillips skruvmejsel. Skruven kan vara i ett hål på sidan av handtaget eller under ett dekorativt lock i mitten av handtaget.

•För handtaget bort kranen genom att dra den. Om handtaget inte rör, klämma en handtag avdragare till den och vrida den avdragare mittstolpen medurs för att bryta handtaget gratis.

•Vrid den gamla ventilen stem motsols och från vattenpipa med hjälp av en skiftnyckel eller en bad uttag. Spraya penetrerande smörjmedel i anslutningen mellan ventilspindeln och vattenpipa om det inte blir lätt.

•Sätt in sätet skiftnyckel i vatten röret och vrid den moturs för att ta bort gamla sätet. Sprida pipa knark på den nya stolens trådar och vrid det medurs i vatten röret tills tight. Päls nya ventilspindeln med rörmokare fett och vrid det medurs i vatten röret tills tight. Återmontera resten av kranen i omvänd ordning du tog isär.