Hur till identifiera vanliga gräs typer i nordost

Hur till identifiera vanliga gräs typer i nordost

Majoriteten av gräs typer i nordost är svala vädret gräs, eftersom de inte kan förbli grön under hösten. Vanliga gräs typer är bent gräs, rajgräs, Kentucky bluegrass och röda svingel gräs för att nämna några. Det är viktigt att identifiera de typer av gräs som växer i ditt område att förhindra odling av något som inte kommer att överleva kalla temperaturer och för att kunna avgöra om en annan typ av gräs är att inkräkta på din gård.

Instruktioner

•Ta ut vad din region plant härdighet zon är på USDA Plant härdighet zon karta. Gräs som inte kan överleva din områdets genomsnittliga årliga minimala temperaturer kommer att ha svårt att växa på gården. Gå till deras hemsida för att se en lista av gräs som kan växa i din zon.

•Inspect gräs växer i din trädgård. Gräs-sorter har olika blad egenskaper och texturer. Du kan behöva undvika klippning ett tag för att kunna växa flera inches för granskning.

•Lift del av torv med en spade. Många cool väder gräs typer som bent gräs och vetegräs har ett grunt rotsystem.

•Kontrollera ditt gräsfrö väska. Lite gräs frön blandat med en mängd gräs typer att göra gräsmattan tåligare mot överdriven gångtrafik. Du kan växer en mängd gräs i din gräsmatta.

Undertecknande din gräs tillväxttakt. Rajgräs växer extremt snabbt och kräver nästan dubbelt den slåtter att andra typer av gräset behöver för en snygg snygg gräsmatta.

Tips & varningar

  • Skär av några av din gräs eller ta in vissa gräsmatta gräsklippet till din lokala plantskola för identifiering.
  • Undvik att plantera ett gräs som inte växer i er region, eftersom det kommer att antingen dö eller skapa kala fläckar som uppmuntrar ogräs tillväxt.