Hur till identifiera typer av granar

Hur till identifiera typer av granar

När du är på din nästa vandring eller camping äventyr, överväga att identifiera blad och växter runt omkring dig. Förstå skillnaderna mellan trädslag kan hjälpa dig att utveckla närmare naturen. Granar är en gemensam vintergröna träd i alla delar av världen. De är ett bra träd till att börja med när lära sig att skilja växter från varandra. Du behöver bara titta på några delar innan du master din naturliga omgivningar.

Instruktioner

•Eliminate möjliga spruce trädslag efter plats. Inte alla granar växer i varje region. Till exempel finns i östra USA, det endast tre typer av spruce, inklusive vita, röda och svarta granar. Men om du är i bergskedjan klippiga eller längre västerut, finns Colorado granen, Colorado Blue Spruce, sitkagran och Englemann Gran. Det finns andra granar hemma i många länder, däribland Kina, Japan, Taiwan och Mexiko.

•Analyze formen på trädet. Du kan identifiera om det är en Gran av sin form. En Gran blir trekantiga som en Gran, men kommer att vara mycket längre i storlek och dess grenar kommer att botten på stammen. Dessutom titta på hur lång trädet är att differentiera olika typer av granar. Gör detta genom ungefär att få en uppfattning om hur lång den är. Den högsta granen, Sitka, ligger över 200 fot lång, medelstora granar är närmare 60 till 70 fot lång.

•Kontrollera Barken för färg och konsistens. En vit Gran kommer att innehålla bark som ger det dess namn; Barken är inte vita, men varierar från en grå färg till en ljus brun. Giveaway av en vit Gran är när du drar bort på Barken att avslöja de silver inre-bark. Granen är en djärv röd färg och har en tjock konsistens.

•Look på de nålar. Varje spruce trädet har olika egenskaper vad gäller färg, tjocklek, skärpa och längd. Vit Gran träd har gulaktiga barr, som har en stark lukt när du pressa dem mellan fingrarna. Gran Barr är också grön, men är mer ljusa och mindre avstängda.

•Analyze träd kottar. Mycket som nålar är en trädets kottar vanligtvis unika arter. Till exempel kommer en svart Gran har en spröd kon omkring en tum långa, medan en Colorado blue spruce kommer har kottar ungefär 3,5 inches lång. En bryggare Gran har 5-tums kottar som är både grönt och lila i färgen.