Hur till identifiera typer av blommor

Hur till identifiera typer av blommor

Det är lättare att identifiera vilken typ av blomma som växer på en växt snarare än anläggningen själv. Gröna växter tenderar att se mycket liknar varandra, men blommorna är unik. Jämför en ros med en nejlika och du kan direkt se skillnaderna i de två blommorna. Det finns några sätt att korrekt identifiera blommor, vilket är viktigt i väl hand om blomman. Det är nästan omöjligt att veta vad livsmedel för att mata en blomma eller ens hur mycket vatten för att ge det om du inte vet vilken typ av blomma det är.

Instruktioner

•Notice form av den blomma blommar. Detta är det bästa sättet att identifiera en blomma. Blommar fast eller är de petaled? Har fast blommor scalloped kanter? I så fall hur många? Exempelvis, har jättenattljusolja fyra jämnt formade kronblad som bildar formen av en kopp.

Du uppmärksamma tid på året blommorna blomma. Vissa blommor är ettåriga och blommar bara en gång. vissa är perenner och blommar varje säsong. Eftersom det är sommar, vår, vinter och höst blommor, finns det alltid en blomma blommande. De vita blommorna med rosa fläckar av mountain laurel Blom i April.

•Observe blommor att se om de växer en blomma till varje stam eller växer i kluster. Varje blomma har ett unikt växande mönster per typ. Ladys mantel växer i ett kluster av små blommor 6 till 9 inches bred, men paradisfågeln har en individuell bloom.

•Kontrollera ut vilken typ av blad och stam struktur av blommande växt. Varje blomma växer på ett unikt arrangemang av delar. Vissa strukturer är trötta och några är upprätt. Cockscomb växer på långa styva stjälkar. Contra Costa guldfälten växer på Grenade stjälkar.

•Measure höjd och bredd av blommande växt som en identifieringsmetod för. Några blommor växer på låg-range marken beläggningar, medan andra blommor växer mycket tall--antingen på långskaftade strukturer eller träd. Många träd bära underbara Blom. Den gula blomman av solrosen växer på en stam upp till 10 fot lång.

Tips & varningar

  • Om du har en blomma som du inte kan identifiera, ta ett foto till din lokala plantskola. De flesta florister kan identifiera en blomma-typ genom att titta på en bild.
  • Försök inte att identifiera en blomma typ med endast en eller två identifieringsfunktioner. Bara för att en blomma är röd gör inte det en ros. Bara för att en blomma har dussintals långa smala kronblad gör det en daisy.