Hur till identifiera Tall vita blommor i Pennsylvania

Hur till identifiera Tall vita blommor i Pennsylvania

Pennsylvania har ett stort landskap, inklusive öppen jordbruksmark, skogar, berg och havsstranden områdena Lake Erie. Det är hem till många olika blommor, inklusive lång med vita blommor. Denna lilla bit av information är dock inte tillräckligt för att korrekt identifiera blomman. Det kan vara ett antal blommor som flat-top aster, älgört och crimson-eyed rosemallow, bara för att nämna några. Därför måste du göra mer detaljerade observationer att avgöra vilka höga vita blomman är i fråga.

Instruktioner

•Observe en blomstrande blomma ljus villkor. Det växer i full sol med sex eller fler timmars solljus varje dag? Det växer i halvskugga med två till sex timmars solljus per dag? Eller det växer i skuggan, med mindre än två timmar av exponering för solljus varje dag?

•Kontrollera fukt i jorden för en blomstrande växt. Avgöra om jorden är torr, fuktig eller mättad.

•Look för samma växter i vilda områden, såsom skogar, statlig mark och längs vägar. Blommor som växer i dessa områden är sannolikt blommor i Pennsylvania, och denna information hjälper begränsa sökningen efter dess identifiering.

•Bestäm säsongen där de vita blommorna blommar, som mitten av våren, tidig sommar eller sensommaren. Bestämma längden på dess blommande tid, som från mitten av våren fram till den första frosten på hösten.

•Decide om anläggningen är en årlig, tvååriga eller flerårig. Detta kommer att ta minst två år av observationer.

•Observe andra egenskaper hos de vita blommorna. Till exempel hur lång och bred är anläggningen? Blommorna blommar på slutet av en blomma stjälk eller längs en stam? De blommar i kluster och hur stora är de? Är de rötter köttiga, kupig eller Rhizom? Vilka är formerna av bladen och färg?

• Besök inhemska växt databasen på University of Texas i Austins hemsida eller bildgalleri på Förenta staternas Department of agricultures hemsida. Använd sökmotorn på webbplatsen för att välja så många iakttagelser som möjligt för att identifiera växten, inklusive att den växer i Pennsylvania. Jämföra resultaten för din anläggning att korrekt identifiera den.

Tips & varningar

  • Ettåriga växter dö helt i slutet av året och samma växterna tillbaka inte; dock kan de reseed själva så noggranna observationer är nödvändiga för att avgöra om det är en ny eller annan anläggning som returnerar. Biennaler växa grön tillväxt första år och blommar under andra. Perenner tillbaka och blommar varje år. De kan dö tillbaka till marken på hösten, men samma fabrik av samma rötter tillbaka på våren.