Hur till identifiera och känna igen en Silver lönn

13 infödda lönn träd i Nordamerika, silver lönn, Acer saccharinum, är kanske lättast att känna igen. Silver maple växer infödda längs floder och bäckar från de flesta av New England västerut mot centrala Minnesota, med dess utbredningsområde sträcker sig söderut in i Gulf Coast stater som Alabama och Mississippi. Detta är ett landskapsarkitektur träd för våtutrymmen, med en av dess mest kända funktioner tydligast med tillkomsten av blåsigt väder.

Instruktioner

•Look för ett träd med en kort stam, en oregelbunden krona av grenar och mycket få stora forking lemmar. Silver maples växa mellan 50 och 80 fot lång, med stammen diametrar upp till 36 inches. Nedre grenarna hänger ner, men svep uppåt i ändarna, konstaterar Ohio avdelning för naturresurser

•Kontrollera lövverket av silver maple, letar efter djupa försänkningar mellan loberna av dess blad. Silver lönnlöv funktionen fem distinkta lobes med marginalerna mellan dem ofta sträcker sig nästan till mitten av bladet, särskilt på de övre loberna. Detta skiljer sig från de flesta lönn arter. Silver maple lämnar mellan 4 - och 6-inches lång och nästan som bred.

•Inspect färgar av silver maple leaf. Övre ytorna är mörka nyanser av grönt, men undersidan är dramatiskt annorlunda i färg. Undersidan av silver maple leaf är en nästan silvervit färg, enkelt visas och lägga till stor kontrast i trädkronorna när det blåser, vända blad och visar dessa färger. Denna funktion ger silver maple namn; bredden på bladet och dess lång stam kan vinden att vända den.

•Inspect barken och bas av mogna silver maple, letar efter en lurvig utseende och många stora rötter nära ytan av marken. Mogna silver maples har bark som ändras från att vara smidig och grå ser grov och fjällande. Några av de långa remsorna dyker upp på ena änden, som trädet blir äldre. Barken är grå-brun på de äldre silver maples. Stammen ser ibland blossade där den ansluter sig sitt rotsystem.

•Study manliga och kvinnliga blommorna som sker på silver maple och deras resulterande frön kallas samaras. Manliga och kvinnliga blommorna är små och röd, vrida nyanser som grön-gul. Honblommor ge ett frö, kopplad till kvisten men med en avslutande wing-liknande bihang ansluten till den. Samaras är lika lång som 2 1/2 inches. De kull marken under trädet när de faller i slutet av våren.