Hur till identifiera dåliga områden

Hur till identifiera dåliga områden

Oavsett om du köper ett hem, hyra en lägenhet eller bara ut på en promenad, att veta hur man identifierar ett dåligt grannskap kan hjälpa fatta dig välgrundade beslut som gör att du kan undvika onödiga krångel eller potentiellt farliga situationer. När ett område faller i förfall, och företagen börjar fly, ändras föreställningen om ett område. Veta vad man ska leta efter kan hjälpa dig att identifiera ett dåligt grannskap.

Instruktioner

•Styr genom grannskapet och betala nära uppmärksamhet till villkoren för hem och företag i området. Broken windows, kan lediga egenskaper, överdriven graffiti och ovårdade hem och gräsmattor alla vara tecken tyder på ett område på tillbakagång. Peer tryck och bostäder föreningar se allmänt till hem i bra stadsdelar inte faller i så dåligt skick att det blivit ett gissel att området.

•Look för hur många människor gå på gatorna i detta kvarter, och vilken verksamhet de bedriver. I stadsdelar där människor känner sig säkra och bekväma de gå deras hund, går igång, låt barnen leka utanför och sitta ute på sina verandor. Om du märker en brist på dessa typer av aktiviteter, men märker människor sölig på trottoarkanter och trottoarer eller vandrande med ingen tydlig destination då det kan vara en indikation på att de människor som bor i detta område inte känner sig säkra.

•Kontrollera typerna av företag som är verksamma i stadsdelen. Ett överflöd av övergivna butik fronter, spritbutiker, närbutiker eller check inlösning platser kan tyda att inte mycket pengar spenderas i området, enligt en artikel från amerikanska flyttar och Storage Association. Företag kommer att gå där kunderna är, och ett kvarter med liten eller ingen verksamhet föreslår ett område med lite ekonomisk verksamhet.

•Forskning en stadsdel att avgöra om egenskapsvärdena för husen i området har ökat eller minskat under senare år. Stadsdelar som passerar synundersökning kan fortfarande uppleva hög kriminalitet, har dåliga skolor eller äger andra drag som kan göra ett område främmande. Sjunkande värden i ett område visar att något om området är mindre än idealisk.

•Kontakta lokala brottsbekämpande myndigheter att avgöra brottsligheten för ett område. Statistik på frekvens och typer av brott i ett område är offentlig handling. Din lokala polisen bör kunna informera er om dessa poster finns tillgängliga och hur du skaffar en kopia av dem.