Hur till gör träd identifiering av frön

Hur till gör träd identifiering av frön

Träd frön är inneslutet i eller bifogas frukt. Precis som ett äpple växer i en fruktträdgård innehåller frön i sin kärna, innehåller varje tallkotte skala ett frö. Differentiering mellan olika typer av fröbärande frukt, som kottar, ekollon och bär, hjälper dig att identifiera träd i din trädgård eller i närheten av grönområden. Dessutom med löv eller nål kluster och bark egenskaper som ledtrådar kommer att hjälpa dig att göra en mer tillförlitlig identifiering.

Instruktioner

•Utföra några preliminära forskning online eller på det lokala biblioteket att ta reda på vilka träd är vanliga i ditt område. Skapa Ruffa skisser av frukt och märka dem med motsvarande träd namn. University of Wisconsin blad träd ID-kort har bra färgbilder av flera träd frukt.

•Look för frukt, antingen kopplad till trädets grenar eller på marken under eller nära trädet.

•Bestäm om trädet är barrträd eller inte. Ett barrträd eller vintergröna träd har nål-liknande blad. Barrträd har oftast kon frukt, men vissa har bär. Till exempel den amerikanska idegran har röda bär och den gemensamma juniper har blå bär. De största kottarna, 3-tum lång eller mer, hör till flera arter, som white pine och granen. Den vita tallkotte är bredare med passiv projicera skalor kontra den Gran kotte, som verkar tunnare med tätt monterade skalor. Några av de minsta kottarna tillhör den tamarack och odört och är mindre än en tum i storlek. Odört kottar ser ut som små rosetter och tamarack kottar kan ha en rosa eller röd ton.

•Bestäm om frukten är en pod, mutter, äter eller samara typ, om trädet är lövfällande (nonconiferous). En pod, precis som med ärtor, är avlånga och har flera frön inuti. Röda knoppar, honung gräshoppor och svart gräshoppor är exempel på träd som genererar pod frukt. Träd som genererar nötter kan producera frukt med släta skal eller taggiga skal. Hästkastanjer och beech TRÄDNÖTTER har taggiga skal, medan valnöt och hickory nötter har slät beläggningar. Träd som Salix, Aspar och popplar producera lurviga, avlånga frukter kallas hanblommor. Samara frukt har vingar som ser ut att flyga när de faller från träden. Lönn och ask är exempel på bevingade fruktproducenter.

•Bestäm om lövträd har ekollon, bär eller fruktkött. Ekollon är producerade av ekar och är runda med lock. Exempelvis har bur oaks håriga mössor, medan red oaks har slät, tunn mössa. Några träd producerar vad vi vanligen kallar frukt, bär eller större köttiga form. För att identifiera dessa träd, är bild guider särskilt användbara. Exempel på sådana träd är black cherry, amerikanska holly, mulberry, hackberry, plommon, äpple, sumak och persika.