Hur till Flytta Vägglöss

Vägglöss är liten, platt parasitiska insekter som lever på blod från sina värdar. Även om vissa vägglöss bor runt djur, föredrar andra att leva i människors hus och foder av blod. De gräver ner i våra sängar och kommer ut på natten till bettet och dryck. Att bli av med vägglöss är en systematisk process för rengöring och ta bort dessa irriterande critters.

Instruktioner

•Ta bort alla sängar, sängkläder och andra mjuka föremål från rummet. Rengöra dessa objekt med ett vakuum och försegla dem inuti soppåsar med en Nuvan skadedjursbekämpning remsa per påse. Dessa band kommer att döda vägglöss i några dagar och kommer inte att skada objekten inuti påsarna.

•Vacuum alla mattor och möbeltyger grundligt. Ta bort din dammsugare väska och försegla det innan att sätta den i en extern papperskorgen kan för att förhindra vägglöss från nödstoppet skräp eller vakuum och reinfesting ditt hem.

•Kontrollera för ytterligare angrepp genom att använda en ficklampa för att titta i hörn, under mattor eller mattor och inuti madrasser och låda fjädrar. Om du hittar några vägglöss i dessa områden, vakuum ut dem grundligt.

•Skydda madrasser från ytterligare angrepp av tätning dem inuti madrass väskor innan du sätter lakan på sängen.

•Ta en professionell exterminator eller skadedjursbekämpning företag om rättsmedel som anges här inte fungerar. Det kommer att ha varor och verktyg som krävs för att eliminera din säng-bug angrepp för gott.