Hur till flytta tunga möbler på ett nytt trägolv

Funderar på att flytta tunga möbler? Bara hade golvet lackeras? Att upptäcka en skölp i det blanka, nya trägolv kannor magen. Över tiden är sådana olyckor oundviklig; bara inte låta det vara ditt fel. När du flyttar tunga möbler över trägolv, hålla två saker i åtanke. För det första inte skada dig själv. Så, med undantag för flytta ljusa möbler, få en vän att hjälpa till, alltid. Detta leder oss till den andra punkten, den mer omedelbara oro, hur man flytta möbler utan ärrbildning nya golvet. Som med det första problemet, är lösningen enkel och billig.

Instruktioner

•Var minst en gammal, robust säng plåt och vik den på mitten.

•Edge möbler bit från väggen, att få stöd från din hjälpare. Klara en bana, att ta bort mattor eller andra rörliga föremål som kan vara i vägen.

•SLIP vikta lakan under artikeln i fråga så att den sticker ut runt dess längd och bredd.

•För möblerna bit över golvet, med din följeslagare i ena änden och dig själv på den andra, båda greppa ändarna av lakan. Den person som drar möbler pjäsen gör så genom att dra på bladet, medan den som skjuter gör det genom att sätta press på ett företag, stödjande grepp samtidigt hålla lakan spända.

Tips & varningar

  • Eventuella hinder bör det krävas att möbler lappa behöver lyfta eller mete, såsom sill av en dörröppning, helt enkelt dra upp på bladet. Detta bör häva lappa över hindret som det är att vara manövrerade.
  • Lyft inte objektet för hög, eftersom detta kan resultera i deponering, särskilt med framtung möbler, som frysdiskar. Också bort alla lösa objekt från möbler ytor och inredning. För ytterligare försiktighetsåtgärd, tape/Linda plast matkassar om den Möbelben eller basera.