Hur till få alternativ till aluminium spåranslutning

Efter att ha sett hur effektivt färg limmas på aluminium flygplan flygkroppar, uppfann Jerome Kaufman ett sätt att baka emalj på aluminium spåranslutning. Han grundade ett hem förbättring riket och blev en av de största användarna av bladet aluminium i världen. Idag finns det alternativ till rangerbangård.

Instruktioner

•Stick med ditt hem ursprungliga trä. Ja, det kräver målning och underhåll med några år och det kan ruttna, väder och dyker upp på en meny för termiter. Fortfarande, trä är historiskt korrekta och ser bra ut. Ceder bältros är ett underbart alternativ för trädbevuxen mycket och färgas vanligt för att matcha jorden och skydda träet. Jämfört med för att måla, skal målat trä mindre.

•Consider vinyl, som inte kommer ruttna eller flagna och behöver aldrig måla. Det kräver endast årliga tvätt som kan göras med bil tvättmedel och en RV borste. Om du tröttnar på färgen, du kan måla den, men du måste upprepa målningen för att upprätthålla skuggan du. Av sig själv isolerar inte vinyl bra. Det kan också fälla fukt innanför murarna, främjande av röta och mögel. Vinyl är tillverkad av polyvinylklorid. Även om det har tänkt att vara säker på hem, om ditt hus brinner någonsin, kan den brinnande plasten frigöra giftig rök. Bortskaffande och fabriks-det är inte särskilt bra för miljön. För en äldre hem, kan vinyl minska hemmets estetiskt tilltalande.

•Study fördelarna med fiber cement ytterväggar. Det ser ut som trä, men det är termit bevis och brand fördröjningsmedel. Några fiber cement produkter har en garanti på upp till 50 år. Den är tillverkad av en blandning av cellulosa fiber, cement och sand som härdas i en industriell tryckkokare för att lägga till styrka, och det ruttna inte. Fiber cement spåranslutning är dyrare än vinyl, men kostar mindre än trä eller stuckatur. Köpa fiber cement ytterväggar med ett överlack som tillämpas i fabriken. Har du att måla den var 5 år.

•Tour många historiska platser, och du ser att sten eller stuckatur göra hållbara exteriörer. Dessa material är väderbeständig. Sten ger ett extra lager av isolering och tar inte lika mycket underhåll som trä. Dessa material kan dock vara dyrt.

•Think om tegel och lära sig skillnaden mellan solida tegel och tegel faner. Först använder murverk för att stödja taket och väggarna. Det kan vara upp till 12-tum tjock och är extremt tålig. Tegel som står inför är ett enda lager av tegel tillämpas som ett väder hinder till ett hem. Det är fortfarande tung, emellertid, och behöver en grund runt din foundation för att stödja den. En fördel: tegel som vetter mot kommer att pågå i många år utan att kräva något underhåll. Byggnormer begränsa användningen av tegel i jordbävningsområden.