Hur till Check ut ett hus innan du hyr

Hyra ett hem blir allt vanligare som processen för att köpa ett hem har blivit svårare. Flexibiliteten att hyra erbjudanden är oöverträffad när man betraktar det ständigt föränderliga landskapet i stads- och landsbygdsområden locales. Det är dock viktigt att ordentligt kontrollera ut ett hus innan du hyr den.

Instruktioner

Betala uppmärksamhet i minsta detalj

•Var din tid och promenad runt interiören i hemmet. En bra hyra hus är ett ordentligt och noggrant har bibehållits och är i bästa möjliga skick. Många människor gör misstaget att göra en snabb genomgång av en potentiell hyra hus och sedan hitta senare ett antal saker fel när rörliga dag rullar runt. Titta på varje närmast, skåp, matta, fönstret skärmen, rum, extra utrymme, etc. Allt ska vara på plats och i ganska gott skick. Också titta på tak och väggar för tecken på mögel eller vatten skador.

•Känn alla apparater som kommer med hem. Många hyra bostäder är med utrustning, men se till de arbetar. Många hyresvärdar tillhandahåller apparater med hyra bostäder enbart som en artighet, och de är inte skyldig att reparera dem. Detta bör vara en punkt som är särskilt behandlas innan du underteckna ett hyresavtal och villkoren när det gäller dina apparater bör ingå i ditt hyresavtal.

•Walk runt utsidan av hemmet. Många hyresgäster betala nära uppmärksamhet till interiören i hemmet, men exteriören är lika viktigt, om inte mer. Fråga om senaste tak ersättning på hem och fråga vad som kommer hända om taket skulle behöva repareras. Kommer du att ansvara för någon av kostnaden? Du behöver också ta reda på vem som är ansvarig för gården underhåll och om det finns någon gemenskapens stadgar angående hur och när gården bör bibehållas. Kan du lägga till objekt som swing-apparater eller studsmattor till gården om du har barn? Skulle skada som förorsakas av dessa objekt omfattas din deposition?

•Se en lista av alla poster eller ställen i huset som är i behov av reparation. Detta är trots allt din hyresvärd ansvar, och du bör insistera på att reparationer göras innan du flyttar. Det är viktigt att ha en skriftlig förteckning innan du skriver ett leasingavtal så att ingen av aspekterna av hemmet i behov av reparation kan hänföras till dig.

•Ask för hyresvillkoren skriftligen, och noggrant granska dokument, rad för rad, innan du skriver ett leasingavtal. Att få allt skriftligt skyddar du både. Göra kopior och behålla originalet på ett säkert ställe, till exempel ett brandsäkert skåp. Känner mig inte rusade i granska ditt hyresavtal. Det är ett juridiskt bindande dokument, så du vill vara säker på att du håller med den information som finns i den.