Hur till applicera tätningsmedel på vägg kakel injekteringsbruk

Injekteringsbruk är en typ av cement som går mellan ditt kakel, överbrygga klyftan och hjälper till att skydda väggen bakom kakel. Även om fogarna se tuff och fast, är de faktiskt den mest sårbara delen av väggen som kakel. Alla injekteringsbruk är naturligt porös, vilket betyder att den kan absorbera fukt och fläckar. Av denna anledning injekteringsbruk ska förseglas efter installationen och återförslutas varje år eller två efteråt. Genomträngande tätningsmedel är oftast det bästa valet eftersom de tränga in injekteringsbruk i stället för att stanna på toppen av den.

Instruktioner

•Om du återförslutning gamla injekteringsbruk, först skrubba fogarna noga med din hårda scrub pensel och en 50/50 blandning av blekmedel och vatten. Få den helt ren. Alla missfärgning eller fläckar som finns kommer att anges permanent om du försegla över dem. Skölj den väl. Låt det torka minst två dagar. Fortsätta till steg 3.

•Om du tätning nya injekteringsbruk, låt det torka och inställd på minst en vecka efter injektering innan tätning.

•Lay tidningar längst ner på väggen för att fånga någon avrinning. Ange din fuktig svamp i varmt vatten. Häll din kakel tätningsmedel i en disponibel skål.

•DIP din pensel i tätningsmedel. Börja vid den högsta punkten på väggen och långsamt med målning linjer för att överta fogarna tätningsmedel. Bestryk dem helt medan du arbetar dig över och ner. Efter avslutad rader runt varje kakel, stoppa och Använd kanten av din fuktig svamp för att torka bort eventuella överskott injekteringsbruk som får i kakel ansiktet, utan för att torka bort fogmassa från fogarna. Göra hela väggen. Låt det torka över natten.

•Upprepa processen två gånger mer för att göra tre skikt. Låt den sista pälsen torka två dagar innan återuppta användning av området.

Tips & varningar

  • Ventilera rummet när du använder din injekteringsbruk tätningsmedel.