Hur till ändra väggfärgen utan att skada papper

Hur till ändra väggfärgen utan att skada papper

Målning över tapeter kan bli en knepig hem renoveringsprojekt. Ta bort tapeten är det bästa alternativet men det kräver mycket arbete och ytterligare slipa för att säkerställa att du tar bort alla tapeter limmet. Måla väggen utan att skada papperet är nyckeln till framgångsrikt ändra färg på dina väggar. Innan du tar dig tid att prep dina väggar för färg, applicera en liten mängd färg till ett inconspicuous område av väggen. Om tapeten bubblor som färgen torkar, inte kan du helt enkelt måla över tapeten. Om färgen inte bubbla, kan du ändra färg och lämna papper på väggen.

Instruktioner

•Inspect tapeten för någon upphöjd eller trasiga delar runt lederna där två stycken tapeter rumpa tillsammans. Om du hittar någon, limma bitarna tillbaka till väggen genom att sätta in en liten mängd tapet lim bakom papperet. Använd en bakgrundsbild roller för att säkra tapeten på väggen.

•Inspect tapeten för saknade bitar eller klyftor mellan lederna. Placera en liten mängd drywall förening över den skadade ytor med en spackel. Arbeta för att hålla den sammansatta platt på väggen. Kan 24 timmar för drywall förening att torka och sedan använda en Slipkloss till lätt sand föreningen tills det är jäms med väggen.

• Rengör ytan av tapeten med varmt vatten från tvål. Inte får högspänningsnätet alltför blöt; Vrid ur den ordentligt innan du rengör väggen. Vatten kan försvaga limmet. Vänta 24 timmar innan målning.

• Använd målartejp att täcka alla områden du inte vill måla, ta bort alla försäljningsställen och registrera ventiler och sedan fastställa drop dukar att skydda golvet.

•Använd ett tunt lager primer i väggen med en paint roller. Använda ett "W" mönster med rullen för att säkerställa tillräcklig täckning. Applicera två tunna skikt i stället för en tung rock. En tung Rock kunde orsaka limmet att försvaga eftersom den går igenom papperet. Tillåta tillräcklig torktid mellan rockar. Följ de torktider som anges på behållaren primer.

•Använd ett tunt lager färg på väggen, med samma "W" mönster du använt med primer. Igen, applicera två till tre ljus lager i stället för en tung rock.