Hur till aktivera ett System hemsäkerhet

Hur till aktivera ett System hemsäkerhet

Du har precis flyttat in i ditt nya hus eller lägenhet, och du märker att det finns ett larm knappsatsen på ytterdörren. Men innan du kan koppla av och vila lätt, måste du först ha säkerhetssystemet aktiveras så det kan skydda din familj. För det mesta kan detta göras med ett enkelt telefonsamtal och lite tålamod. Om, men du inte kan aktivera systemet via telefon, kan en larm tekniker behöva komma ut för ett servicebesök.

Instruktioner

•Hitta och leta upp panelen knappsatsen larm. Det bör vara på din ytterdörr eller huvudentrén. Du kommer att behöva leta upp registreringskoden, som är en serie tal vanligtvis på en etikett på undersidan av tangentbordet larm panel dörren. Du bör också hitta märke och märke av larmet på knappsatsen.

•Kontrollera att larm knappsatsen har makt. Det kommer antingen vara belysta eller du kommer att höra ljud när du trycker på någon av tangenterna, eller du kan se siffror i den lilla LCD-skärmen på knappsatsen. Om du har ingen makt att knappsatsen, hitta och lokalisera panelen huvudalarmet. Det kan oftast hittas i en garderob eller i källaren eller krypgrunden. När du har hittat huvudpanelen, kontrollera att den är ansluten till ett vägguttag. Du kan också öppna panelen larm för att leta efter några nummer och koder för detta larm. De flesta larm företag kommer att lagra denna typ av information här. Märke och modell nummer kan också vara här.

•Använd telefonboken eller Internet för att ringa ett välrenommerat larm företag. Se till att du ringer alarmet företaget från din hem fasta eftersom detta kommer att det telefonnummer som företaget använder för att övervaka systemet. Till exempel när alarmet utlöses kommer att tjänsten övervakning omedelbart ringa telefonnumret för att kontrollera status för larmet att avgöra om det är falskt alarm eller om det finns ett inbrott. När du kontaktar larm företag, ska du ställa frågor om priser och de tjänster som de erbjuder. När du har beslutat om företaget du vill använda, de kommer att be dig om registreringskoden och märke och modell av ditt larm. De flesta larm kan aktiveras via telefon med aktiveringskoden som du fått av det larm företag som du har valt. Om inte, de kan behöva skicka ut en tekniker för att programmera enheten. Alarm företaget kommer också att be dig att besluta om de program och betalning vid denna tid.

•Ingående aktiveringskoden som du får när du har gått med och betalat för aktivering och övervakningsplanen, och sedan testa ditt larm. Du kan göra detta genom att beväpna och avväpnande systemet för att kontrollera att det fungerar.

Tips & varningar

  • Förhandla med larm företag för bästa pris och tjänster. Vissa företag kan även uppgradera din utrustning gratis.
  • Du behöver inte använda larm företag som ursprungligen installerade larmet.
  • Vissa nyare larm nu har en tvåvägs kommunikatör inbyggd i det tangentbordet som gör att du kan prata med tjänsten för övervakning av istället för att använda telefonen.