Hur tätningen badkar och kakel injekteringsbruk

Tyvärr är oförseglade injekteringsbruk en naturlig gömställe för smuts, mögel och mjöldagg. Ta hand om detta problem kan vara ett lätt fixa med en injekteringsbruk sealer. Även om många människor tror att injekteringsbruk sealer bör tillämpas omedelbart efter att du avslutar arbetet med injekteringsbruk, detta inte alltid fallet. Några tillverkar föreslår att vänta upp till två veckor för injekteringsbruk att bota före tillämpning din GRUNDPOLISH. Läs din injekteringsbruk instruktioner att ta reda på hur lång tid det tar för din injekteringsbruk att bota. Din nyligen tillämpad sealer ger en glans till injekteringsbruk i ditt badrum och hålla den bakteriefria.

Instruktioner

•Kontrollera injekteringsbruk för smuts och fläckar. Om injekteringsbruk har smuts eller fläckar rensa innan tillämpning GRUNDPOLISH. Häll lika delar ättika och vatten i en sprayflaska. Spraya den på ditt badrumskakel och försiktigt skrubba fogarna med en scrub pensel. Detta kommer att rensa din injekteringsbruk medan döda mögel. Skölj plattorna med vatten och torka dem med en handduk.

•Använd tätningsmedel genom att klämma det noga på din ren injekteringsbruk sedan borsta det på jämnt med tätningsmedel borste. Se till att alla injekteringsbruk är täckt med fogmassa. Låt bruket torka ordentligt innan du använder badkar, duschar eller sjunker.

•Kontrollera din injekteringsbruk rutinmässigt för att se om den behöver en omkoppling av tätningsmedlet. Ansöka injekteringsbruk tätningsmedel närhelst det är nödvändigt att hålla fogarna ser ut som nya.

Tips & varningar

  • En polymer/silikon sealer kombination gör att remsan att tränga djupt in i fogarna och också försegla injekteringsbruk ytan.
  • Torka din badrum kakel torka med en handduk eller gummiskrapa varje gång du tar ett bad eller dusch för att bevara injekteringsbruk i gott skick.
  • Om remsan du köpt inte har en borsttillbehöret, kan du använda en tandborste för att sprida sealer.