Hur tar man bort Vinyl stängselstolpar

Vinyl staket är en mer långvarig alternativ till standard trä staket. En annan fördel med vinyl staket är att du kan flytta dem om det behövs. Stängslet stavarna och rails Anslut med skruv och bult fästelement på inlägg. När du tar bort stängsel material, är endast inlägg kvar. Förfarandet för att ta bort vinyl inlägg skiljer sig från som används för standard inlägg. Till skillnad från vanliga inlägg, bör du inte klippa vinyl inlägg tillbaka och tillbaka, eftersom detta kan skada dem. De flesta vinyl stängselstolpar hörnet är ärm placeras över 4-av-4-tums inlägg och ställa in i betong.

Instruktioner

•Våt marken ordentligt runt vinyl staket inlägg med en trädgårdsslang. Detta mjukar upp jorden runt för lättare gräva.

•Dig rakt ner på varje sida av ett inlägg med en posthole grävare. Vinyl stängselstolpar in oftast i hål precis tillräckligt stor för att rymma dem. Detta kräver mindre konkreta fyllning och mindre utrymme krävs för att ta bort dem.

•Fortsätt gräva på alla fyra sidorna tills du når botten av inlägget. Vinyl stängselstolpar är oftast satt 2 till 3 fot djupt. Har en vän hjälpa att dra gärdsgårdsstör ur marken.

Tips & varningar

  • Vissa stängselstolpar ställs inte i betong och kräver inte en assistent som hjälper dra dem ur marken.
  • Om det inte finns posthole diggers kan du gräva runt inlägget med en spade. Posthole diggers finns att hyra på något hem-förbättring centrerar.