Hur tar man bort Vinyl grafik med en värmepistol

Vinyl grafik fastnar direkt många ytor, såsom fönster och bil exteriörer. En gång installerat, clings limmet fast till ytan för att förhindra regn eller vind från ta loss den. Limmet är en särskild formel som skadar inte den underliggande ytan och kan tas bort. Ta bort vinyl bilden kräver att du först värma det att mjuka upp limmet. När limmet släpper upp, dra grafiken precis utanför.

Instruktioner

•Anslut sladden av en värmepistol till ett eluttag och uppsättning värmepistol till den lägsta inställningen. Aktivera värmepistol och hålla munstycket minst 12 inches från ytan av grafiken. Flytta vapnet i en sida till sida rörelse, aldrig gör det möjligt att vara stilla. Fortsätta i minst 30 till 60 sekunder, eller längre för större grafik.

•Locate i hörnet av bilden och placera en plast spackel kniv eller andra icke-metall blad enligt hörnet och skrapa för att lyfta det från. Fortsätt tills lyft kanten är tillräckligt hög för att du kan förstå det med fingrarna. Upphäva bladet och dra upp avsnittet lyfte i bilden fast för hand.

•Fold lyfte portion tillbaka över toppen av bilden och dra långsamt men bestämt att fortsätta ta loss bilden från ytan. Fortsätt tills hela grafiken lossnar. Om bilden skalas av i små bitar, bara använda plast bladet för att skrapa upp varje ny kant.

•Spray ytan, när bilden tas bort, med en citrus-baserade lim hårborttagning produkt och låt det sitta i 60 sekunder. Tryck sedan plast bladet över ytan försiktigt att skrapa bort limmet mjuknat.

• Fyll en sprayflaska med varmt vatten och 1 till 2 tsk flytande tvål. Spraya ytan med tvållösning bli av alla kvarvarande lim rester. Torka med en fuktig svamp icke-slipande och skölj sedan med rent vatten.